Hírek

2020.09.03.

Úszás kihívás szeptember 12-én a Városi Sportuszodában – nem csak Fitt Family-seknek

Szeptember 12-én nem kisebb célunk van, mint összesen legalább 420 km-t leúszni, hogy megdöntsük a tavalyi rekordunkat. A kilométerekhez Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszó is hozzájárul reggel és napközben is, valamint a vizes sportágak több sportolója is megmutatja, hogy a szegediek továbbra is igazi úszóközösséget alkotnak. (tovább…)

2020.07.29.

Elérhető a R4N szabályzata és frissített általános szabályzat is

Szombaton még íjászat kihívást pótlunk, de már készülünk a 4. kihívásra, az augusztus 15-16-i Run4Nightra is. A szabályzatért kattintsatok.

Frissült az általános szabályzat is a rendezvények időpontjával.

2020.07.28.

Elindult a Run4Night előnevezése

Már nevezhettek az idei Run4Night rendezvényre is, ahol a tavaly elért 11 208 km-es össztáv megdöntése a cél a közreműködésetekkel. Early bird nevezésünk augusztus 6-ig tart, a 7 éves kor alatti gyermekek számára idén is díjmentes a részvétel.

A rendezvényről minden információt elértek a runfornight.hu weboldalon, ha pedig egyből neveznétek is, akkor katt a portal.szegedsport.hu-ra.

 

2020.07.25.

ELMARAD az íjász kihívás – új időpont: aug. 1.

Az esős időjárás miatt elmarad a július 25. szombatra tervezett íjász kihívás a Szikin.

Mivel az úszás kihívás miatt augusztus 1-jét már beírtátok a naptáratokba, így ezen a napon pótoljuk. Bízunk benne, hogy szép idő lesz és maradhat a Sziki a helyszín, de készülünk alternatív hellyel is, hogy semmiképp ne essen ki ez a megpróbáltatás

2020.07.22.

Íjász kihívás a Szikin – július 25.

Fitt Family íjász nappal várunk július 25-én benneteket, ahol folytatódik a kihívások sorozata.  Szombaton 10.00 és 16.. között várunk benneteket, hogy próbára tegyétek magatokat. Előnyben, akik tavaly éltek a pluszpontgyűjtési lehetőséggel, kipróbáltak ezt a sportágat.

Ne maradjatok le a profik bemutatójáról se, 14 órától készülnek nektek egy hagyományőrző produckióval.

Célbalövés, játékos feladatok.

Köszönjük a közreműködést a Dorozsmai Íjászok Baráti  Köre Sportegyesületnek.

A versenykiírást már eléritek a Szabályzatok között.